Κατηγορίες

Οι Puressence στην Ελλάδα!!!

Posted: Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010 by THATMAN in Ετικέτες , ,
0

Σε μια μεγάλη περιοδεία το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο!!!

Οι Puressence έχουν στο setlist τους μια βασική διαφορά φέτος: τα νέα τους τραγούδια. Ο νέος δίσκος ηχογραφείται αυτό τον καιρό και θα κυκλοφορήσει στις 21 Απριλίου 2011, με τίτλο «Solid State Recital». To album θα περιέχει τραγούδια όπως τα 'Waters Edge', 'Solid State Recital', 'Destiny', 'In Harms Way', 'Another World' & 'Burma' και πολλά από αυτά θα παιχτούν ζωντανά και αποκλειστικά στα Ελληνικά live! Οι Puressence βρίσκονται στη καλύτερη φάση της υπερδεκαπενταετούς καριέρας τους και αυτό θα αποδειχτεί ακόμα μια φορά στα κατάμεστα Ελληνικά venues.

Όταν το 2009 η μπάντα είχε πρωτοεμφανιστεί σε χώρους εκτός Αθηνών-Θεσσαλονίκης, ο τραγουδιστής τους, James Mudriczki , είχε δηλώσει: «λατρεύω το συναίσθημα να βρίσκομαι ουσιαστικά μέσαστο κόσμο. Το κοινό στις μικρότερες σκηνές είναι το ίδιο θερμό με όλα τα άλλα μέρη αλλά η μπάντα είναι τόσο κοντά του που το νοιώθει πολύ περισσότερο.»

24.11.2010 έως 04.12.2010

Τετάρτη 24 Νοέμβρη: Θεσσαλονίκη – Μύλος
Πέμπτη 25 Νοέμβρη: Καβάλα – Motel
Παρασκευή 26 Νοέμβρη: Πάτρα – Achaia Clauss
Κυριακή 28 Νοέμβρη: Σέρρες – Ονείρου Ωδή-σσεια
Δευτέρα 29 Νοέμβρη: Ιωάννινα- Πολυχώρος Αγορά
Τρίτη 30 Νοέμβρη: Λάρισα – All Alive
Τετάρτη 1 Δεκέμβρη: Βόλος – Vox
Πέμπτη 2 Δεκέμβρη: Πειραιάς – PassPort
Σάββατο 4 Δεκέμβρη: Ηράκλειο – Cine Αστόρια

Τιμές εισιτηρίων

Τα εισιτήρια για κάθε πόλη (εκτός Ηρακλείου) κυκλοφορούν στις 8 Νοέμβρη και κοστίζουν 20 ευρώ στη προπώληση ενώ στη πόρτα θα κοστίζουν 25 ευρώ.

Στο Ηράκλειο τα εισιτήρια κοστίζουν 25 και στη προπώληση και στη πόρτα.


πηγη: http://www.elculture.gr

0 σχόλια: