Κατηγορίες

Lexicon Project live το Σάββατο 04/12/2010

Posted: Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010 by THATMAN in Ετικέτες , ,
0


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ και οι LEXICON PROJECT ανεβαίνουν στη σκηνή του CLUB TOY ΜΥΛΟΥ, για μία μοναδική εμφάνιση,το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Μετά την επιτυχία που σημείωσαν οι κοινές τους εμφανίσεις στην Αθήνα, οι Lexicon Project ανεβαίνουν στη Θεσσαλονίκη, φιλοξενώντας επί σκηνής, τον Μίλτο Πασχαλίδη. Η συνύπαρξη δοκιμασμένη και η συνταγή ενδιαφέρουσα.
Οι Lexicon Project επιστρέφουν ανανεωμένοι. Με ήχο ηλεκτρικό, δυνατές κιθάρες, γρήγορο ρυθμό και τραγούδια όπως το «Ας κάνουμε τη νύχτα μέρα», το «Ταξίδεψε» και ο «Χειμώνας» απ’ την ομώνυμη δισκογραφική τους δουλειά, που έχουμε ήδη αγαπήσει. Δε θα λείψουν όμως και οι διασκευές γνωστών τραγουδιών, ενώ έκπληξη αποτελούν κομμάτια του Μίλτου Πασχαλίδη «ανακατασκευασμένα» από την μπάντα.

Ο σπουδαίος τραγουδοποιός πέρα απ’ τα τραγούδια που συμπληρώνουν το παζλ της 16χρονης πορείας του, μέσα από απρόβλεπτες ερμηνείες θα «μεταμορφώσει» αγαπημένα μας κομμάτια στην πιο ροκ τους εκδοχή.
Μια καλλιτεχνική συνεργασία που υπόσχεται να αποδείξει ότι η ενέργεια, το πάθος και η διάθεση για πειραματισμό είναι τα απαραίτητα συστατικά της καλής μουσικής.


Πληροφορίες
‘’Club’’ Μύλος
Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία
Οι πόρτες ανοίγουν στις: 21:00
Τηλ κρατήσεων: 2310 510081
Τιμή εισιτηρίου: 15€, Φοιτητικο: 10€
On line ticket: http://miltospaschalidis2010.eventbrite.com/


Πληροφορίες Συγκροτήματος: Lexicon Project


πηγη: http://www.rock-elliniko.gr

0 σχόλια: