Κατηγορίες

0


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΕ ΤΑ ΨΗΛΑ ΡΕΒΕΡ) ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΟΚΑΡΙΝΗ

Λάκης Παπαδόπουλος ή κατά κόσμο Λάκης με τα Ψηλά Ρεβέρ και Γιάννης Γιοκαρίνης, είναι δύο ονόματα τα οποία πρωτο-χάραξαν το δρόμο της Ροκ σκηνής.

Ο Λάκης με τα Ψηλά Ρεβέρ γεννήθηκε στην Αθήνα, ονειροπόλος και συνάμα ευαίσθητος, χαρισματικός και δημιουργός. Μεγάλωσε με ακούσματα των Beetles, αλλά και Τσιτσάνη. Επηρεασμένος από την προσφορά των μεγάλων αυτών καλλιτεχνών και έχοντας γνώση και όραμα να τους μοιάσει, πήρε στα χέρια του την πρώτη κιθάρα στα 14 του χρόνια. Έκτοτε και μέχρι σήμερα μας έχει χαρίσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην εγχώρια σκηνή, όπως το
'Γυριστρούλα', 'Εσύ Εκεί', 'Πορφυρό Βιολί', 'Τα μπλε παπούτσια', 'Τσίχλα δίχως ζάχαρη', 'Ανεμώνα του Σικάγου', 'Για να σε εκδικηθώ' και άλλα εξίσου γνωστά.

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης γεννήθηκε στον Πειραιά, όπου μεγαλώνοντας σπούδασε αρμόνιο σε Ωδείο. Αργότερα ακολούθησε θεωρία και στο πιάνο.
Ξεκίνησε την προσωπική πορεία του στα μέσα της δεκαετίας του ’80 και με το πρώτο του κιόλας άλμπουμ, ανέδειξε σε αδιαφιλονίκητη ραδιοφωνική επιτυχία τη διασκεδαστική σύνθεση του 'Ευλαμπία'. Ακολούθησαν κι άλλοι δίσκοι έκτοτε, στο σύνολο τους επτά, όπου μέσα από αυτούς, είχαν βγει τεράστιες επιτυχίες, όπως το 'Νοσταλγός του Ροκ εντ Ρολ', 'Κιθαρίστας ή Ντράμερ', 'Δεν είμαστε καλά δεν έχουμε μυαλό είμαστε άρρωστοι με το Ρόκ εντ Ρόλ' και άλλες πολύ γνωστές επιτυχίες.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΙΣ 27/10/2010
ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟ ΔΙΧΩΡΟ, ΛΥΜΠΙΑ, ΛΑΡΝΑΚΑ
ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ 99463699
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΣΤΙΣ 22:00


Υ.Σ 1. Υπόσχεση μας είναι πως θα ζήσετε αξέχαστες στιγμές γέλιου αλλά και συναυλιακής παλίρροιας!


0 σχόλια: