Κατηγορίες

Κώστας Γαλίτης (Βιογραφικό + download)

Posted: Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010 by Τάσος ΕΖ in Ετικέτες , , ,
0



Βιογραφικό
Κάπου στα μέσα της δεκαετίας του 80 και σε ηλικία 14 ετών, τότε που η κάθε γειτονιά είχε το δικό της μουσικό συγκρότημα, φτιάχνω κι εγώ στον Κορυδαλλό το πρώτο μου μουσικό συγκρότημα "DREAMERS OF THE NIGHT". Ακολουθούν πολλά άλλα συγκροτήματα ("VIPS","ΑΚΡΙΤΕΣ",...) έως τη στιγμή που έρχομαι για πρώτη φορά σε επαφή με την δισκογραφία με τους "ΡΕΒΑΝΣ". Έπειτα έρχονται ζωντανές εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και μπαράκια σε όλη σχεδόν την Ελλάδα και ακολουθεί,με διαφορά οκτώ ετών από την πρώτη, η δεύτερη δισκογραφική δουλειά των "ΡΕΒΑΝΣ".

Σε κάποια από τις εμφανίσεις μας στην "Αρχιτεκτονική" γνωρίζομαι με τους αδελφούς Κατσιμίχα με τους οποίους και συνεργάζομαι αργότερα παίζοντας στην ορχήστρα τους πλήκτρα, σαξόφωνο, φλάουτο, κρουστά και κάνοντας φωνητικά. Μαζί γυρνάμε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο κάνοντας συναυλίες. Η συνεργασία μας συνεχίζεται και επί σκηνής με την δημιουργία του "ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ". Στο χώρο αυτό εμφανίζομαι εδώ και έξι χρόνια τραγουδώντας γνωστές rock επιτυχίες, κλασικά soul, funk & blues τραγούδια και παίζοντας σαξόφωνο και φλάουτο.

Μετά από πειραματισμούς χρόνων στις αρχές του 2002 κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ μου με γενικό τίτλο "ΔΕΚΑ ΝΥΧΤΕΣ".Το άλμπουμ αυτό περιλαμβάνει δέκα νυχτερινά τραγούδια σε μουσική δική μου και στίχους Δημήτρη Τσακαλία που υπογράφει και την παραγωγή. Δουλειά με πολλά στοιχεία "μαύρης" μουσικής, αλλά πιο κοντά στο rock. Συμμετέχει ο Φίλιππος Πλιάτσικας των "Πυξ-Λαξ" διαμορφόνωντας τους αρχικούς στίχους του Δημητρη Τσακαλια και ερμηνεύοντας μαζί μου "Της πόλης Ουρλιαχτό". Συμμετέχει ακόμα ο Δημήτρης Ζμπέκος με το δίκο του (μουσικά) "Μ'αρέσουν το χειμώνα τα νησιά" μια μπαλάντα που διασκεύασα ποιό rock και τραγούδησα μαζι του στο cd. Απο την παρέα δεν θα έλειπε φυσικά κι ένας "παλιός", ο Γιάννης Κούτρας που τραγουδάει "Η αγάπη κλείνει μάτι" με τη φωνή του σε καθαρή rock θέση.

Το καλοκαιρι του 2009 γραφεται στο βιογραφικο μου μια συνεργασια "ονειρο" με τον ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ. Κατι που ουτε στα ονειρα μου δεν θυμαμαι δε, ηταν, εκτος από την περιοδεια που καναμε με τον ΒΑΣΙΛΗ, η εμφανιση μου στo ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ στις 6/8 και στο ΑΛΚΑΖΑΡ 8/8/2009 στη Λαρισα μαζι με τον ΒΑΣΙΛΗ και τους SCORPIONS. To καλοκαίρι όμως τελειώνει και επιστρέφουμε στην βάση.

Τα τελευταία χρόνια εμφανίζομαι στην Αθήνα στον “Σταυρό του νότου club” σαν μέλος του σταθερού σχήματος ενώ παράλληλα παίζω όπου ακούνε μουσική.

Κάπου θα βρεθούμε...

galitisk@yahoo.com

www.myspace.com/galitis

http://www.reverbnation.com/#/ΚΩΣΤΑΣΓΑΛΙΤΗΣ

http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=100001053670749


Κατεβάστε το demo track που παραχώρησε ο Κώστας Γαλίτης στο RockJukeBox!!!

http://www.rockjukebox.gr/node/287

0 σχόλια: