Κατηγορίες

No Balance (βιογραφικό + download)

Posted: Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010 by Τάσος ΕΖ in Ετικέτες , , ,
0

Οι No Balance είναι ένα indie/punk/rock από την Αθήνα. Η ιδέα της δημιουργίας της μπάντας συλλήφθηκε από κάποια πρώην μέλη γνωστών punk-rock συγκροτημάτων της χώρας μας στις αρχές του 1997. Το group έχει εμφανιστεί καθ’ όλη την διάρκεια αυτών των χρόνων με ποικίλες μουσικές απόψεις που κυμαίνονται από το punk έως την ambient instrumental.

Μέχρι σήμερα έχουν εμφανιστεί σε πάρα πολλούς χώρους στην Αθήνα και έχουν δώσει πολλά live και στην υπόλοιπη Ελλάδα μαζί με πολλά άλλα group της punk/indie/emo/rock σκηνής της χώρας μας. Επίσης έχουν supportάρει πολλές γνωστές μπάντες του εξωτερικού όπως οι MUDHONEY, SIX BY SEVEN, CHUMBAWAMBA, THE INTERNATIONAL NOISE CONSPIRACY, LAST DAYS OF APRIL και STARMARKET.

Από το 1997 μέχρι σήμερα οι No Balance έχουν κυκλοφορήσει τέσσερις δουλειές. Το ‘Wait for Summer’ το 1998, το ‘Between Us’ το 2000 από την Cannonball Records. Τον Μάιο του 2003 κυκλοφορούν την πρώτη τους ολοκληρωμένη δουλειά με τίτλο ‘Lights On’ από την Librarian Records. Εν τω μεταξύ μέσω myspace έχουν παρουσιάσει κάποια ανέκδοτα κομμάτια τους καθώς επίσης και κάποια από τις προηγούμενες κυκλοφορίες τους σε διαφορετική εκτέλεση. Κάποια από αυτά μπήκαν στην τελευταία τους δισκογραφική δουλειά ‘When Everybody’s Gone’ που κυκλοφόρησε το 2008 από την Playfalse Records.

Οι No Balance είναι :
Άκης Χαρίτος (κιθάρα, φωνή)
Γιώργος Κοστούρος (μπάσο)

Κοστάμος Γιακουμής (ντραμς)

Greg E. (κιθάρα)


Κυκλοφορίες :

Wait for Summer (1997 ανεξάρτητη παραγωγή)
Between Us (2000 Cannonball Records)

Lights On (2003 Librarian Records (Olon music))

When Everybody’s Gone (2008 Playfalse Records)



Οι No Balance μας χαρίζουν δωρεάν την τελευταία τους δουλειά When Everybody’s Gone. Μπορείτε να την βρείτε στο παρακάτω link: http://www.multiupload.com/2HAVMDX07P


Οι No Balance στο διαδίκτυο:
www.myspace.com/nobalancegreece
http://el-gr.facebook.com/pages/NO-BALANCE/133092718766
www.purevolume.com/nobalancegr
http://www.youtube.com/watch?v=XJpyIFaalzc
nobalance@lycos.com

0 σχόλια: