Κατηγορίες

7ο river party στη Δράμα (13 & 14/8/2010)

Posted: Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010 by THATMAN in Ετικέτες , , , , ,
0


Μετά το Νεστόριο και τον Άρδα, μία ακόμα εναλλακτική καλοκαιρινή διοργάνωση δίπλα σε ποτάμι πραγματοποιείται για έβδομη συνεχή χρονιά στην περιοχή της Δράμας. Το 7ο River Party θα δώσει το παρόν την Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010 και το Σάββατο 14, στις όχθες του Αγγίτη ποταμού, στην Προσοτσάνη, στην θέση Εργοστάσιο.

Την πρώτη μέρα των εκδηλώσεων, Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010 στις 22:00, θα πραγματοποιηεί η συναυλία των Μπάμπη Στόκα, Δημήτρη Σταρόβα και Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου.

Το Σάββατο 14 Αυγούστου, δεύτερη και τελευταία ημέρα των εκδηλώσεων, τη σκυτάλη θα παραλάβει ο Σωκράτης Μάλαμας στις 22:00.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 15 ευρώ (κανονικό) και 10 ευρώ (φοιτητικό). Επίσης, θα είναι διαθέσιμος όπως κάθε χρόνο, χώρος για ελεύθερο κάμπινγκ.

Για όσους επιθυμούν να μετακινηθούν με λεωφορείο στο χώρο των εκδηλώσεων, θα μπορούν να εξυπηρετηθούν από το ΚΤΕΛ Δράμας, καθώς θα υπάρχει λεωφορείο το οποίο και τις δύο ημέρες των συναυλιών θα ξεκινά από τον προαύλιο χώρο του ΚΤΕΛ Δράμας στις 21:00 κάθε βράδυ και θα επιστρέφει 1/2 ώρα μετά το τέλος των συναυλιών. Η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 2 € η διαδρομή.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: www.ergo-stasio.gr


ΠΗΓΗ: http://magikoiperipatoi.blogspot.com

0 σχόλια: