Κατηγορίες

Συνεχίζονται οι επιτυχίες για τους Europe

Posted: Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010 by THATMAN in Ετικέτες , ,
0


Οι Σουηδοί superstars Europe εν μέσω της καλοκαιρινής περιοδείας για την “Last Look At Eden Tour 2010” και πρωτίστως από την επιτυχημένη τους εμφάνιση προ ημερών στο Sonisphere Festival της Αγγλίας, πρόσφατα ανακοίνωσαν την “Balls ‘N’ Banners UK Tour” για το 2011, η οποία θα ξεκινήσει στις 17 Φεβρουαρίου 2011 από την Γλασκόβη της Σκωτίας και θα συνεχίσει στις μεγαλύτερες πόλεις της Αγγλίας, αφού τα τελευταία χρόνια κάθε show των Europe στην Γηραιά Αλβιόνα γίνεται σε σταθερή βάση sold out. Οι ίδιοι οι Europe δήλωσαν ότι θα επιστρέψουν από το νέο έτος πιο δυναμικά και με πιο εμπλουτισμένο set και εκπλήξεις για τους Άγγλους οπαδούς τους.
Σε άλλα νέα που αφορούν την ανοδική πορεία του συγκροτήματος, το διάσημο περιοδικό “Classic Rock” ανακοίνωσε τις φετινές υποψηφιότητες για τα βραβεία Classic Rock Roll Of Honour Awards” όπου στην κατηγορία “Album Of The Year” περιλαμβάνεται και το τελευταίο άλμπουμ των Europe “Last Look At Eden” και όπως όλα δείχνουν, φαίνεται ότι έχουν ένα ισχυρό προβάδισμα μεταξύ άλλων αξιόλογων συγκροτημάτων του χώρου όπως οι Cheap Trick, οι Foreigner, οι Iron Maiden, οι Kiss, οι Scorpions, όλοι με επίσης δυνατές κυκλοφορίες για το 2009 αλλά και για την χρονιά που διανύουμε. Στην εν λόγω ψηφοφορία καλούνται να ψηφίσουν ΟΛΟΙ οι οπαδοί του σκληρού ήχου και αυτό μπορεί να γίνει κάνοντας κλικ στο παρακάτω link:
http://awards2010.classicrockmagazine.com/
Τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 10 Νοεμβρίου σε μια εκδήλωση που θα γίνει στο Roundhouse του Λονδίνου με οικοδεσπότη τον Alice Cooper. Εμείς με τη σειρά μας ευχόμαστε καλή επιτυχία στους Europe, αλλά και στις υπόλοιπες μπάντες.


ΠΗΓΗ: http://www.rockway.gr

0 σχόλια: