Κατηγορίες

Τo νεο Album των ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ειναι γεγονος!!!!!!!!!!!!

Posted: Σάββατο 21 Αυγούστου 2010 by THATMAN in Ετικέτες , ,
0


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λοιπόν, σταράτες κουβέντες χωρίς άλλες καθυστερήσεις! Το νέο album θα βγει στις 15 Σεπτεμβρίου σε όλα τα ενημερωμένα δισκάδικα! Βέβαια όσοι το έχουν προ-παραγγείλει από εδώ θα το πάρουν στα χέρια τους μία εβδομάδα νωρίτερα!!
Όπως είχαμε υποσχεθεί όλα τα τραγούδια θα είναι διαθέσιμα από αυτό εδώ το site http://www.rock-elliniko.gr/, για όλο το υπόλοιπο του 2010. Το πρώτο τραγούδι θα ανέβει στις 23 Αυγούστου και τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν ένα-ένα, με λίγες ημέρες διαφορά...

Ζηταμε συγνώμμη για την 10μηνη καθυστέρηση (!) αλλά, όπως θα διαπιστώσετε, τούτο το δισκάκι απέχει πάρα πολύ από οτιδήπωτε έχετε ακούσει. Είναι αλήθεια οτι μας κούρασε τρομερά, ίσως περισσότερο από κάθε άλλο album αλλά επ ουδενί, δεν θέλαμε να κάνουμε καμία έκπτωση στο τελικό αποτέλεσμα. Σας ευχαριστούμε για την αναμονή, πιστεύουμε οτι άξιζε τον κόπο. Η χαρά του να ολοκληρώνεις ένα τόσο δύσκολο project είναι πολύ μεγάλη, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και ανυπομονούμε να το μοιραστούμε μαζί σας και συναυλιακά.

Ένα ακόμα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας που μας στηρίζετε τόσο πολύ ηθικά με τα mail σας. Τα λέμε σύντομα φίλοι...




πηγη: http://www.rock-elliniko.gr/

0 σχόλια: